Αρχική Σελίδα

GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd.

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

—— krystal πολίτης

Η συναλλαγή πήγε ομαλά, ο πωλητής ήταν πολύ χρήσιμος. Το προϊόν έφθασε όπως υπόσχεται, πολύ ευτυχής και θα κάνει επιχειρήσεις με τους στο μέλλον.

—— James McBride

πολύ ευχαριστημένος από όλες τις πτυχές της διαταγής. Η επικοινωνία ήταν μεγάλη από τη διαταγή στην παράδοση

—— Βυρσοδέψης του Ντάλλας

το προϊόν της πολύ καλής ποιότητας. προσεγγισμένος στον τέλειο όρο και στο συμφωνηθε'ντα χρόνο.

—— Claudio Βέρα Garcia

Είμαι πολύ ικανοποιημένος! Συναλλαγή στο πιό υψηλό επίπεδο. Στοιχείο πολύ που συσκευάζεται καλά. Σύστησε τον πωλητή

—— Daniela Czapska

Είμαι Online Chat Now

GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd.

GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd.
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Παράγοντας
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Belparts
Αριθμός Υπαλλήλων : >100
Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-3000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2013
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

ΜΗΧΑΝΉΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΈΝΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΉΣ GZ BELPARTS ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΊΖΟΝΤΑΙ

 

Το Belparts καθιερώθηκε το Σεπτέμβριο του 2013 που βρίσκεται σε Guangzhou. Αυτή τη στιγμή, είμαστε κύριοι ενός καταστήματος, μιας αποθήκης εμπορευμάτων και ενός γραφείου καθώς επίσης και μιας επαγγελματικής ομάδας για την αγορά, την πώληση, τη συσκευασία, τη ναυτιλία και την υπηρεσία μεταπώλησης.

 

Για να ανασκάψουμε και να αναπτύξουμε την ικανότητα και τα ταλέντα, έχουμε την κανονική και ανώμαλη κατάρτιση και τη διανομή για τα προϊόντα, την αποστολή, το εξωτερικό εμπόριο, τους ξένους πολιτισμούς, την εθιμοτυπία, κ.λπ. Επιπλέον, συμμετέχουμε στις εκθέσεις και τους πελάτες επίσκεψης για να κάνουμε σε διάφορες χώρες την επικοινωνία.

 

Τα κύρια προϊόντα μας είναι υδραυλικά ανταλλακτικά εκσκαφέων, υδραυλική κύρια αντλία, μηχανή ταλάντευσης, μηχανή ταξιδιού, Υ των τελικών γαιδάρων Drive, Υ των γαιδάρων συσκευών ταλάντευσης, κιβώτιο ταχυτήτων ταλάντευσης, κιβώτιο ταχυτήτων ταξιδιού, εργαλεία, ρυθμιστές, ανακουφιστική βαλβίδα, μηχανή ανεμιστήρων και άλλα υδραυλικά στοιχεία με τη γνήσια και aftermarket ποιότητα. Μέχρι τώρα, τα προϊόντα μας απολαμβάνουν μια υψηλή φήμη και έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 125 χώρες και περιοχές, διαδίδοντας παντού τη Μέση Ανατολή, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Αφρική, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Ευρώπη και την Ωκεανία με το εμπορικό σήμα του «Belparts» που επευφημούνται ευρέως από τους ξένους πελάτες.

 

Στο μέλλον, για να ασκήσετε τον πολιτισμό επιχείρησής μας «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ το ΑΥΡΙΟ», θα προσπαθήσουμε να μάθουμε περισσότερη επαγγελματική γνώση για τα μέρη μηχανημάτων και να αυξήσουμε την προμήθεια και την εμπειρία πωλήσεών μας για να παρέχουμε στους πελάτες τα καλύτερα προϊόντα και τις υπηρεσίες! Αυτό που είναι περισσότερος, εμείς θα αφιερώσει για να αναπτύξει ένα ευρύτερο επιχειρησιακό διάστημα βασίζει μαζί στις μακροπρόθεσμες, φιλικές, αμοιβαία ευεργετικές και win-win επιχειρησιακές σχέσεις.

Κίνα GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Το Belparts θα πάρει τα μέρη στις διάφορες εκθέσεις μηχανημάτων και εφαρμοσμένης μηχανικής. Όπως η έκθεση της Γερμανίας Bauma, η έκθεση της Σαγκάη Bauma, η έκθεση μηχανημάτων κατασκευής του Πεκίνου, η Βραζιλία M&T EXPO., κ.λπ.

 

Κίνα GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Στοιχεία επικοινωνίας
GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Alisa Yao

Τηλ.:: +86 186 2054 4055

Φαξ: 86-020-32384870

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)