Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd. 86- 020-89853372 sales@belparts-china.com
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd.
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής,Παράγοντας,Εξαγωγέας,Εταιρεία Εμπορίας

 • Κύρια Αγορά

  Βόρεια Αμερική,Νότια Αμερική,Δυτική Ευρώπη,Ανατολική Ευρώπη,Ανατολική Ασία,Νοτιοανατολική Ασία,Μέση Ανατολή,Αφρική,Ωκεανία,Σε όλο τον κόσμο

 • Μάρκες

  Belparts

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  >100

 • Ετήσιες πωλήσεις

  2000000-3000000

 • Ιδρύθηκε Έτος

  2013

 • Εξαγωγή pc

  90% - 100%

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86- 020-89853372

Εισαγωγή

ΜΗΧΑΝΉΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΈΝΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΉΣ GZ BELPARTS ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΊΖΟΝΤΑΙ

 

Το Belparts καθιερώθηκε το Σεπτέμβριο του 2013 που βρίσκεται σε Guangzhou. Αυτή τη στιγμή, είμαστε κύριοι ενός καταστήματος, μιας αποθήκης εμπορευμάτων και ενός γραφείου καθώς επίσης και μιας επαγγελματικής ομάδας για την αγορά, την πώληση, τη συσκευασία, τη ναυτιλία και την υπηρεσία μεταπώλησης.

 

Για να ανασκάψουμε και να αναπτύξουμε την ικανότητα και τα ταλέντα, έχουμε την κανονική και ανώμαλη κατάρτιση και τη διανομή για τα προϊόντα, την αποστολή, το εξωτερικό εμπόριο, τους ξένους πολιτισμούς, την εθιμοτυπία, κ.λπ. Επιπλέον, συμμετέχουμε στις εκθέσεις και τους πελάτες επίσκεψης για να κάνουμε σε διάφορες χώρες την επικοινωνία.

 

Τα κύρια προϊόντα μας είναι υδραυλικά ανταλλακτικά εκσκαφέων, υδραυλική κύρια αντλία, μηχανή ταλάντευσης, μηχανή ταξιδιού, Υ των τελικών γαιδάρων Drive, Υ των γαιδάρων συσκευών ταλάντευσης, κιβώτιο ταχυτήτων ταλάντευσης, κιβώτιο ταχυτήτων ταξιδιού, εργαλεία, ρυθμιστές, ανακουφιστική βαλβίδα, μηχανή ανεμιστήρων και άλλα υδραυλικά στοιχεία με τη γνήσια και aftermarket ποιότητα. Μέχρι τώρα, τα προϊόντα μας απολαμβάνουν μια υψηλή φήμη και έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 125 χώρες και περιοχές, διαδίδοντας παντού τη Μέση Ανατολή, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Αφρική, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Ευρώπη και την Ωκεανία με το εμπορικό σήμα του «Belparts» που επευφημούνται ευρέως από τους ξένους πελάτες.

 

Στο μέλλον, για να ασκήσετε τον πολιτισμό επιχείρησής μας «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ το ΑΥΡΙΟ», θα προσπαθήσουμε να μάθουμε περισσότερη επαγγελματική γνώση για τα μέρη μηχανημάτων και να αυξήσουμε την προμήθεια και την εμπειρία πωλήσεών μας για να παρέχουμε στους πελάτες τα καλύτερα προϊόντα και τις υπηρεσίες! Αυτό που είναι περισσότερος, εμείς θα αφιερώσει για να αναπτύξει ένα ευρύτερο επιχειρησιακό διάστημα βασίζει μαζί στις μακροπρόθεσμες, φιλικές, αμοιβαία ευεργετικές και win-win επιχειρησιακές σχέσεις.

Κίνα GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Το Belparts θα πάρει τα μέρη στις διάφορες εκθέσεις μηχανημάτων και εφαρμοσμένης μηχανικής. Όπως η έκθεση της Γερμανίας Bauma, η έκθεση της Σαγκάη Bauma, η έκθεση μηχανημάτων κατασκευής του Πεκίνου, η Βραζιλία M&T EXPO., κ.λπ.

 

Κίνα GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Ιστορία

 

Το 2013, Belparts ήταν οργάνωση στην πόλη Guangzhou.

 

Το 2016, Belparts συμμετείχε έκθεση της Σαγκάη Bauma το 2016 της Γερμανίας Bauma έκθεσης και του 2016.

 

Το 2017, το τμήμα πωλήσεών μας, τμήμα αποθηκών εμπορευμάτων, αγοράζοντας τμήμα καθιερώθηκε, και πραγματοποιούμε τα καθήκοντά μας και γινόμαστε όλο και περισσότερο επαγγελματικοί.

 

Το 2017, Belparts συμμετείχε το 2017 έκθεση μηχανημάτων κατασκευής του Πεκίνου.

 

Το 2018, η υδραυλική αντλία εκσκαφέων, τα υδραυλικά μέρη, η τελική συνέλευση κίνησης, η συνέλευση μηχανών ταλάντευσης, το κιβώτιο ταχυτήτων ταξιδιού, το κιβώτιο ταχυτήτων ταλάντευσης και τα μέρη κιβωτίων ταχυτήτων, κ.λπ., γίνονται τα κύρια προϊόντα μας.

 

Το 2018, Belparts συμμετείχε το 2018 έκθεση της Σαγκάη Bauma και έκθεση 2018 Βραζιλία M&T EXPO.

 

Το 2019, Belparts συμμετείχε στη Γερμανία Bauma το 2019 ΜΟΝΑΧΟ.Κίνα GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Το Belparts είναι επαγγελματική ξένη εμπορική επιχείρηση. Δεδομένου ότι καθιερώθηκε το 2013, έχουν υπάρξει περισσότερες από 120 χώρες και περιοχές που έχουν εξαγάγει μέχρι στιγμής. Η επιχείρησή μας έχει την επαγγελματική τεχνική ομάδα, το πλήρες σύστημα αριθμού μερών, και την ισχυρή βιβλιοθήκη συστημάτων εικόνων για να παρέχει στους πελάτες τα ακριβή και προϊόντα υψηλών σημείων. Για να βοηθήσει τους πελάτες να λύσουν τα προβλήματα, η επιχείρησή μας χρησιμεύει κάθε πελάτη με σκοπό «δημιουργεί τη αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση.» Και έχουμε τις περιεκτικές μεταπωλήσεις service.if που μας επιλέγετε, δεν θα σας αφήσουμε να το λυπηθείτε για。τιμή。 χαμηλότερων τιμώνκαλή υπηρεσία εγγύησης ποιότητας, γρήγορη απάντηση, γιατί να μην προσπαθήσει να μην προσπαθήσει να συνεργαστεί με

 

Κίνα GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Εδώείναι μερικές αναθεωρήσεις από τους πελάτες μας, ευχαριστίες για τις υποστηρίξεις σας και ελπίδα που έχουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία.

 

Κίνα GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να συναντήσουμε το χρόνο παράδοσης του πελάτη. Πριν από την παράδοση, πρέπει να ελέγξουμε τον αριθμό μερών και τις εικόνες των προϊόντων για να σιγουρευτούμε ένα προς ένα ότι οι πελάτες μπορούν να λάβουν τα αγαθά υψηλής ποιότητας και σωστός-ποσότητας.

Κίνα GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Η ομάδα μας

Το Belparts έχει μια υψηλής ποιότητας Ομάδα Διοίκησης πυρήνων και μια πεπειραμένη τεχνική ομάδα. Από την καθιέρωση, η επιχείρησή μας παίρνει την ανάπτυξη των διεθνών ταλέντων ως πρότυπα, και έχει τα άριστα πλεονεκτήματα πλατφορμών για να ενώσει μια ομάδα επιχείρησης elites. Οι προσπάθειές τους έχουν κάνει την επιχείρηση να αναπτυχθεί γρήγορα και συνεχώς η βελτίωση επιπέδων των διεθνών επαγγελματικών μηχανικών μερών άφησε την εμπιστοσύνη πελατών και επιλέγει την άριστη ομάδα μας.

Κίνα GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1