Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Εταιρικό Προφίλ

Η GZ BELPARTS ENGINEERING MACHINERY LIMITED είναι υπεύθυνη για την κατασκευή μηχανών.

 

ΜονάδεςΙδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2013, έχει μια ιστορία έντεκα ετών που βρίσκεται στο Guangzhou.πώληση, συσκευασία, αποστολή και υπηρεσία μετά την πώληση.

 

Για ναΕκκαθάρισμα και ανάπτυξη της ικανότητας και ταλέντα, έχουμε τακτική και ακανόνιστη εκπαίδευση και ανταλλαγή σχετικά με τα προϊόντα, την αποστολή, το εξωτερικό εμπόριο, τους ξένους πολιτισμούς, την εθιμοτυπία, κλπ.Συμμετέχουμε σε εκθέσεις και επισκεπτόμαστε πελάτες σε διάφορες χώρες για να κάνουμε την επικοινωνία.

 

Η δική μαςΤα κύρια προϊόντα είναι τα υδραυλικά ανταλλακτικά εξορυκτών, η υδραυλική κύρια αντλία, ο κινητήρας κυματισμού, ο κινητήρας ταξιδιού, ο κινητήρας τελικής κίνησης, ο κινητήρας συσκευής κυματισμού, το κιβώτιο ταχυτήτων κυματισμού, το κιβώτιο ταχυτήτων ταξιδιού, τα γρανάζια, οι ρυθμιστές,Βαλβίδα ανακούφισηςΜέχρι τώρα, τα προϊόντα μας απολαμβάνουν υψηλή φήμη και έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 125 χώρες και περιοχές,Διαδίδεται σε όλη τη Μέση Ανατολή., Νοτιοανατολική Ασία, Αφρική, Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ευρώπη και Ωκεανία με το δικό της εμπορικό σήμα "Belparts" τα οποία είναι ευρέως αναγνωρισμένα από τους ξένους πελάτες.

 

Μέσατο μέλλον, για να εξασκήσουμε την εταιρική μας κουλτούραΚάντε καλύτερα για αύριο̇, θα προσπαθήσουμε να μάθουμε περισσότερες επαγγελματικές γνώσεις σχετικά με τα εξαρτήματα μηχανημάτων και να αυξήσουμε την εμπειρία προμηθειών και πωλήσεων για να παρέχουμε στους πελάτες καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες!Θα αφιερώσουμε να αναπτύξουμε ένα ευρύτερο επιχειρηματικό χώρο μαζί με βάση μακροπρόθεσμα, φιλικές, αμοιβαία επωφελείς και αμοιβαία επωφελείς επιχειρηματικές σχέσεις.

 

GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd.

 

 

Μονάδεςθα συμμετάσχει σε διάφορες εκθέσεις μηχανημάτων και μηχανικής, όπως η έκθεση Bauma στη Γερμανία, η έκθεση Paris France, η έκθεση μηχανημάτων κατασκευής στο Πεκίνο, η έκθεση São Paulo στη Βραζιλία κλπ.

 

GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd.

GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd.

GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd.

Ιστορία

 

Το 2013Η εταιρεία Belparts ιδρύθηκε στην πόλη Guangzhou.

 

Το 2016, η Belparts συμμετείχε στην έκθεση Bauma της Γερμανίας το 2016 και στην έκθεση Bauma της Σαγκάης το 2016.

 

Το 2017, το τμήμα πωλήσεων, το τμήμα αποθήκης, το τμήμα αγορών ιδρύθηκε, και εκτελούμε τα καθήκοντά μας και γίνονται όλο και πιο επαγγελματίες.

 

Το 2017, η Belparts συμμετείχε στην έκθεση μηχανών κατασκευής του Πεκίνου το 2017.

 

Το 2018, υδραυλική αντλία σκάφους, υδραυλικά εξαρτήματα, τελική συναρμολόγηση κίνησης, συναρμολόγηση κινητήρα swing, κιβώτιο ταχυτήτων ταξιδιού, κιβώτιο ταχυτήτων swing και εξαρτήματα κιβωτίων ταχυτήτων, κλπ., γίνονται τα κύρια προϊόντα μας.

 

Το 2018, η Belparts συμμετείχε στην έκθεση Shanghai Bauma 2018 και στην έκθεση M&T EXPO 2018 της Βραζιλίας.

 

Το 2019, η Belparts συμμετείχε στη Γερμανική Bauma 2019 MUNICH.

 

Το 2020Οι Μπελπάρτς συμμετείχαν στο 2024 ΣαγκάηΈκθεση Μηχανών Κατασκευών.

 

Το 2023, οι Belparts συμμετείχαν στο 2023 Ρωσία και Αλάσκα, ΗΠΑΈκθεση Μηχανών Κατασκευών.

 

Το 2024, οι Belparts συμμετείχαν στο 2024 στο Παρίσι, Γαλλία και στο São Paulo, ΒραζιλίαΈκθεση Μηχανών Κατασκευών.

 

GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd.

GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd.GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd.GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd.

Υπηρεσία

Μονάδεςείναι μια επαγγελματική εταιρεία εξωτερικού εμπορίου. Από τότε που ιδρύθηκε το 2013, υπήρξαν περισσότερες από 120 χώρες και περιοχές που έχουν εξαχθεί μέχρι στιγμής.,πλήρες σύστημα αριθμών εξαρτημάτων και ισχυρή βιβλιοθήκη συστημάτων εικόνας για να παρέχουν στους πελάτες ακριβή και υψηλής ποιότητας προϊόντα.Η φιλοσοφία της Belparts είναι να δίνουμε προτεραιότητα στους πελάτες και να κάνουμε το καλύτερο για να σας εξυπηρετήσουμε.Πάντα επιδιώκουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας στις χαμηλότερες τιμές για τους πελάτες μας για να επιτύχουμε μια κατάσταση κέρδους-κέρδους και ελπίζουμε να καθιερώσουμε μακροπρόθεσμη συνεργασία μαζί σας.

 

GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd.

GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd.

 

Εδώ.είναι μερικές κριτικές από τους πελάτες μας, ευχαριστώ για την υποστήριξή σας και ελπίζω να έχουμε μακροπρόθεσμη συνεργασία.

 

GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd.

 

Εμείς...Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ανταποκριθούμε στο χρόνο παράδοσης του πελάτη.Πρέπει να επαληθεύσουμε τον αριθμό μέρους και τις φωτογραφίες των προϊόντων ένα προς ένα για να βεβαιωθούμε ότι οι πελάτες μπορούν να λάβουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και σωστής ποσότητας..

GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd.

Η ομάδα μας

ΜονάδεςΟι εργαζόμενοι μας έχουν λάβει επαγγελματική κατάρτιση και οι ικανότητές τους είναι σχετικά καλές.Η εταιρεία μας ακολουθεί την αρχή του πελάτη πρώτα., επιδιώκει την ποιότητα του προϊόντος και προσπαθεί να παρέχει στους πελάτες την καλύτερη εμπειρία, ελπίζοντας να δημιουργήσει μια κατάσταση κέρδους.

GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd.

GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd.

GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd.

GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Dongdong Yao
Τηλ.: : +8615975306412
Φαξ : 86-020-32384870
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)