Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd. 86- 020-89853372 sales@belparts-china.com
Γύρος εργοστασίων Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Γραμμή Παραγωγής

 

GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Το Belparts διοργανώνει ένα μεγάλο εργαστήριο για τα μέρη εκσκαφέων που παράγουν, από την υλική κοπή, το χειρισμό, μεταχείρηση θέρμανσης, συγκέντρωση, διόρθωση, ζωγραφική, που εξετάζει, κάθε μέρος που θα επιβεβαιώσουμε πρίν αφήνουμε το εργοστάσιο.

 

Τώρα είμαστε αναπτυγμένα μέρη πολλών προτύπων εκσκαφέων που είναι πολύ δημοφιλή και πωλούν καλά. Συμπεριλαμβανομένης της υδραυλικής αντλίας, των υδραυλικών μερών, της τελικής συνέλευσης κίνησης, της συνέλευσης μηχανών ταλάντευσης, του κιβωτίου ταχυτήτων ταξιδιού, του κιβωτίου ταχυτήτων ταλάντευσης, των μερών κιβωτίων ταχυτήτων, κ.λπ., με υψηλό - ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή.

 

GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

OEM / ODM

Ολόκληρη η διαδικασία παραγωγής από την πρώτη ύλη για να τελειώσει το προϊόν είναι κάτω από έναν αυστηρό ποιοτικό έλεγχο. Όλο το προϊόν συμμορφώνεται με το ISO. Είμαστε αυστηροί με την ποιότητα των προϊόντων, κολλάμε για να παρέχουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις καλές υπηρεσίες στους πελάτες και να συνδέσουμε το μεγάλο ενδιαφέρον με την τεχνική υλικού και κατασκευής προϊόντων για να εξασφαλίσουν τα συμφέροντα των πελατών μας!

GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Ε & Α

GZ Yuexiang Engineering Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0